Missie

Wij zijn er om datgene te ontwikkelen waar de markt om vraagt, op het moment dat de markt het ook nodig heeft. We zijn gespecialiseerd in de automatisering van kleine vliegende systemen, en kunnen de daartoe benodigde brede kennis op vele gebieden toepassen. We doen dit in een frisse interactie samen met leveranciers én eindgebruikers van onze producten, waarbij kennis van de markt gecombineerd wordt met onze passie en professie.

Ook de markt van onze klanten vraagt om steeds kortere ontwikkeltijden van steeds complexere producten. Voor veel organisaties kan het moeilijk zijn om de hiervoor benodigde kennis en kunde binnen de eigen organisatie op te bouwen dan wel te behouden. Wij leveren producten waarmee het voor hen mogelijk is om voorop in de ontwikkeling mee kunnen doen.

Business modellen zijn aan het wijzigen, waardoor er nieuwe kansen ontstaan. Deze kansen vereisen vaak nieuwe inzichten en mogelijk zelfs een andere manieren van werken dan u gewend bent. Wij helpen onze klanten om in deze ontwikkelingen volwaardig mee te doen, en daarmee ook een beweging naar de voorhoede van de ontwikkelingen in te zetten.

IDI Snowmobile
Chamoisstraat 8
1339 GP Almere
+31 (0)85 273 5100
Algemene VoorwaardenKvK 59896884  
BTW ID NL853685885B01
Bank IBAN NL15 ABNA 0413 7313 83
Bank BIC ABNANL2A
e: info[at]idisnow.com